Descripció: Aquest formatge ha estat elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, cabra i ovella i presenta un color groguenc que és el signe inequívoc de la seva llarga maduració en oli d'oliva verge extra, ja que roman com a mínim 1 any El seu aroma i el seu sabor conjuguen a la perfecció no deixant indiferent a cap comensal33
El llom no deixa indiferent a ningú. S'elabora amb carn de presa de cuixa de porcs 100% pura raça ibèrica alimentats amb glaS'amaneix amb pebre vermell i altres espècies naturals, resultant una peça ibèrica extraordinària pel seu sabor i la seva aromaLOMITO
La cuixa d´enceball de camp que us presentem procedeix de porcs amb un 50% de raça ibèrica certificada, amb la seva corresponent brida verdaLa seva alimentació principal és a base de pinso i cereals de primera qualitat i també dels beneficis que la natura ofereix quan surten a pasturar en un entorn tan únic com és el P...28
El bull ibèric és semblant al xoriço, però diferent en la seva elaboració, ja que s'emboteix en budell ample en lloc de budell primEs necessita un picat especial, fet a mà i poc a poc, amb la carn de cuixa de porc ibèric i se li afegeix un adob fet a base de pebre vermell, all i sal.
El resultat és un embotit...MORCÓN
El pernil és la peça més coneguda i més apreciada de la nostra terra i del món. Es reconeix per la seva brida negra que certifica la seva qualitat i autenticitatAquest pernil procedeix de porcs 100% pura raça ibèrica i la seva alimentació, l'exercici físic a l'aire lliure i l'entorn fan d'ell una peça única.
És un aliment molt saludable, ...24
Elaborat a partir de diferents carns picades procedents del porc de raça ibèrica, criat a les deveses de Sierra de HuelvaS'amaneix amb pebre vermell dolç, all i espècies i s'emboteixen en budell natural de manera totalment artesanaCHORIZO
Aquest formatge ha estat elaborat amb el talent i l'experiència d'una empresa familiar amb molts anys d'història situat a Marganell, un petit poble de Barcelona als peus de la muntanya de MontserratEl resultat és un formatge semicurat tou amb un sabor molt suau, gustós i suculent34
La nostra cuixa 100% pura raça ibèrica és el resultat de l'esforç i tenacitat d'anys de treball dels nostres productors. La brida negra que l'acompanya és la garantia de la seva qualitat i puresaEls porcs són criats en llibertat en l'entorn natural de la Sierra de Huelva i s'alimenten de les pastures naturals i de gla durant la temporada de montanera30
Des de ben petita vaig tenir clara la meva vocació. Em vaig criar veient a la meva família com feien chacina i amb l'olor de pebre roig per bandera.
Em va començar a apassionar el món del porc ibèric i d'aquí el meu entusiasme per seguir el procés, però també em motivava traslladar la meva experiència a la gent. Amb aquests dos conceptes va néixer Aires Ibéricos: l'apassionant món ibèric juntament amb les ganes de transmetre.
Este sitio web almacena datos como cookies para habilitar la funcionalidad necesaria del sitio, incluidos análisis y personalización. Puede cambiar su configuración en cualquier momento o aceptar la configuración predeterminada.
Las cookies necesarias ayudan a hacer una página web utilizable activando funciones básicas como la navegación en la página y el acceso a áreas seguras de la página web. La página web no puede funcionar adecuadamente sin estas cookies.
Personalización
Las cookies de personalización permiten a la página web recordar información que cambia la forma en que la página se comporta o el aspecto que tiene, como su idioma preferido o la región en la que usted se encuentra.
Análisis
Las cookies estadísticas ayudan a los propietarios de páginas web a comprender cómo interactúan los visitantes con las páginas web reuniendo y proporcionando información de forma anónima.
Marketing
Las cookies de marketing se utilizan para rastrear a los visitantes en las páginas web. La intención es mostrar anuncios relevantes y atractivos para el usuario individual, y por lo tanto, más valiosos para los editores y terceros anunciantes.